2023 YILI TEMMUZ AYI MTOSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023 YILI TEMMUZ AYI MTOSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21 Temmuz 2023 Cuma 752 Gösterim

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Temmuz ayı Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleştirildi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MTSO Temsilcisi Alpay Seyhan, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Yıldırım, Zeynep Şemsi Aysalar, Mehmet Orğun, Safvatullah Işık, MTOSB Denetim Kurulu Üyeleri Bedri Akyüz, Mehmet Atilla Müteşebbis Heyet Üyesi Ali Kıraç ve MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz katıldı.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki heyet MTOSB sınırları içerisinde yer alan firmaları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

İlk olarak Kuzeymak firmasını ziyaret eden heyet, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Karahasaoğlu'ndan fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra Çetin Karahasanoğluna geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından Sertel Vida firmasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Dövenci ile bir araya geldi. Serhat Dövenci'den üretim ve proseslerle ilgili detaylı bilgi alan heyet, Fabrika yetkililerine göstermiş olduğu ilgi sebebiyle teşekkür ettiler. 

Vizyon ve Misyonu Üreten ve Eğiten Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi

İletişime Geçin