08 September '10
Duyurular
Ulusal Haberler
Ulusal Gazeteler

Yerel Gazeteler







MERSİN VALİSİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU MTOSB’DE FİRMA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MTOSB’ deki firma ziyaretlerine devam eden Mersin Valisi ve MTOSB Müteşebbis Heyet Başkanı Hasan Basri Güzeloğlu bu kapsamda 03.07.2010 Cumartesi günü MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin Yaren Orman Ürünleri Fabrikasında sanayici ve işadamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek bölge hakkında sanayicilerden bilgi aldı.

Yaren Orman Ürünleri Fabrikasında gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan Vali Güzeloğlu, çok kısa zamanda çok önemli bilgileri birinci elden almak adına bu buluşmaları istediğini ve gerçekleştirdiğini belirterek, kentin geneline ve geleceğine dönük bir strateji üretmek ve belirlemek adına bu buluşmaları çok önemsediğini de sözlerine ekledi.

Sözlerine şöyle devam eden Vali Güzeloğlu, “Bu buluşmalardan da çok önemli kazanımlar şahsen ben elde ediyorum. Ama bunu kente taşımak, kente bu kazanımları aktarmak ve yansıtmak da hepimizin bir vazifesi olduğunu da düşünüyorum. Bu kazanımlar sayesinde de Mersin, umarım 2. Organize sanayi bölgesine çabucak kavuşacaktır. Hatta bununla da yetinmeyip daha fazlalarını Mersin için hedefleyip yapmamız gerekiyor” dedi. 

Daha sonra MTOSB Çöp ve Katı Atık Depolama Alanı ile yakın zamanda faaliyete geçecek olan MTOSB Gelişme Alanı’nda incelemelerde bulunan Vali Güzeloğlu MTOSB Gelişme alanı ve kurulması planlanan Lojistik İhtisas OSB hakkında yetkililerden brifing aldı.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi : 05/07/2010






 
Copyright © 1992-2007, MTOSB. Tüm hakları saklıdır. Sitenin kullanımı Kullanım Şartlarımıza tabidir.